Prunus Natura

Prunus Natura d.o.o. je hrvatska proizvodna tvrtka osnovana u Zagrebu 2013.g. Specijalizirani smo za proizvodnju hladno prešanih nerafiniranih ulja, s porijeklom sirovine iz Hrvatske.

Specifičnost takvog načina prešanja se očituje u očuvanju svih esencijalnih svojstva ulja, koja time postižu puni kozmetički i terapijski učinak.

Ulja su održivi proizvod, a naš proizvodni asortiman je autentičan, inovativan, zelen i holistički.

Ulja su 100 % prirodna, čista, proizvedena na ekološki prihvatljiv način i prema GMP-u (načela dobre proizvođačke prakse za kozmetiku).

Tvrtka Prunus Natura d.o.o. ima Rješenje Ministarstva zdravstva za dobru proizvođačku praksu (DPP ili GMP) za kozmetiku, usklađeno s važećim zahtjevima EU Direktive za kozmetiku 1223/2009.

Kao potvrdu kvalitete imamo zdravstvenu ispravnost i potvrdu Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo.

Ulja ne sadrže parafine, silikone, PEG (polietilen glikol), PPG (polipropilen glikol), etoksilirane sastojke, parabene, fenoksietanol, formaldehide, derivate klora, mirise, umjetna bojila, ftalate, nitro mošuse.

Nisu testirana na životinjama.
 
Jamstvo kvalitete naših proizvoda je struka koja radi na razvoju formulacija novih proizvoda. Dokazano je da su prirodni pripravci savršena formulacija i jedino ona postižu puni terapijski i kozmetički potencijal.

Puni naziv: Prunus Natura d.o.o.

WEB: https://www.prunusnatura.hr

Naručitelj: Mirta Vukušić