OPG Rakijaso

Duga je tradicija proizvodnje rakije u našoj obitelji. Prve poznate činjenice govore o našim precima koji su bili proizvođači rakije u Americi još početkom dvadesetog stoljeća. Tradicija proizvodnje rakije prenosi se generacijama. Nekada se proizvodnja odvijala na tradicionalni način, uglavnom prateći vrijeme u kojem se proizvodila.

Sve do 2018. godine kada obitelj ulaže znatna sredstva kako bi prešla iz jedne tradicionalne proizvodnje rakije u najsuvremeniju moguću proizvodnju, te kvalitetu svojih proizvoda podigla na jednu visoku razinu. Te godine otvaramo proizvodnju pod nazivom DESTILERIJA RAKIJASO.

Znanje stjecano iskustvom proširili smo znanjem stručnjaka, prije svega tehnologa, enologa i profesora. Najmoderniju opremu i strojeve nabavljali smo od provjerenih svjetskih proizvođača. Spremnike za odležavanje destilata izradili su najbolji proizvođači u svom poslu. Hrast za sazrijevanje destilata koristimo isključivo od najbolje francuske bačvarije poznate u cijelom svijetu, na čiju smo suradnju itekako ponosni. Izgled ambalaže isključivo je vlastita ideja povjerena na izradu vrsnim majstorima.

Kompletna proizvodnja odvija se na potpuno prirodan način i u kontroliranim uvjetima. Naš je interes osim prirodnih alkoholnih pića proizvoditi i neka od žestokih alkoholnih pića.

Stalno ulaganje u znanje i proizvodnju garancija su dugoročne održivosti, a naš je veliki cilj ponuditi vam samo vrhunske proizvode.

Puni naziv: Destilerija Rakijaso

WEB: www.rakijaso.com

Naručitelj: Siniša Oreščanin