PES Hrvatska

Croatian PES community ili jednostavnije PES portal je gaming zajednica koja je nastala prvenstveno radi organiziranja turnirskih i ligaških natjecanja. Turniri i lige se organiziraju samo na konzolama Play station te se igra Pro evolution soccer! Organiziramo on line natjecanja kao i live turnire na područiju Hrvatske i šire! Jednom godišnje organiziramo i okupljanje naših članova ili "D-day",uz druženje,večeru i igranje PES-a!

Cilj je zabava, druženje i upoznavanje novih ljudi uz redovito paranje mreža! Kao organizator na Cro-ps3 portalu PES lige uvijek sam mislio o pravom PES portalu za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu ( PS3 ) jer na ovom područiju nema ništa slično za PES! Možemo reći da smo jedni od prvih PES portala sto se tiče konzola!

Danas je to ostvareno,stoga Vas pozivam sve da sudjelujete na PES portalu jer napravljen je zbog Vas i ničeg više! Svi igrači/ce su dobrodošli!
Nećemo stati samo na organiziranju natjecanja ici cemo puno više! Spremamo Vam hrpe iznanađenja!

Stoga želim Vam ugodan boravak na PES portalu i što Više osvojenih bodova u PES natjecanjima!

Puni naziv: Croatian PES community

WEB: www.pes-expert.com

Naručitelj: Ivan Šakić

Komentar naručitelja: Croatian PES community povezuje sve ljubitelje PES-a, a ovim portalom smo to i omogućili. Portal sadrži puno informacija, kao i forum gdje se fanovi mogu družiti i komentirati, te imamo suvremeni sistem prikaza tablica i rezultata natjecanja što je uvelike poboljšalo kvalitetu našeg portala. Svaka čast Genius Hostu!

Vrh