BrodPortal

Neovisni slavonskobrodski portal. Portal se bazira na lokalnim političkim zbivanjima, a jedan značajniji dio sadržaja posvećen je mlađoj publici.

Cilj portala je stvaranje novog izvora dnevnih informacija s područja Broda i županije, kao i šire, s naglaskom na ekskluzivne i jedinstvene sadržaje, te promociju Slavonskog Broda diljem domovine i medijskog prostora. Izuzev tipičnih novinarskih odrednica, mi smo se posvetili i razvoju vlastitog kadra, koji će također kroz koju godinu postati zamašnjak i nova nit vodilja svih vijesti, izvještaja, video i foto snimanja, kao i komentiranja opće hrvatske medijske zbilje.

Neke od novih rubrika što ih želimo prezentirati širem čitateljstvu, a još nisu viđene na lokalnom portalu, su studentski blogovi s redovnim izvještajima Brođana studenata diljem Hrvatske, Brodski kalendar s bitnijim datumima iz prošlosti vezanim uz grad i županiju, SB Danas gdje ćete moći vidjeti koja su događanja aktualna uz redovne najave svih relevantnijih evenata, te brojne druge interesantne sadržaje koje ćemo u hodu uvoditi na portal.

Puni naziv: BrodPortal

WEB: www.brodportal.hr

Naručitelj: Oglašavanje d.o.o.

Komentar naručitelja: Moramo se zahvaliti ostalim medijima grada Broda koje nismo gledali kao konkurenciju već kao model i uzor pri vlastitom nastanku i ovim putem ćemo svima poželjeti bogatu tradiciju, dugo postojanje, natjecateljski duh, ekskluzivnost i održavanje visokog nivoa koji nas je i inspirirao, te naveo na ovu danas prilično hrabru ideju - stvaranje novog medija.

Vrh