Poslovna suradnja - Prilika za Vas!

Kako vratiti uloženo i/ili dodatno zaraditi?

Genius Host nudi sustav preporuka, tzv. affiliate system, što znači da Genius Host svaku uspješnu preporuku nagrađuje novčano! Dakle, ukoliko ste investirali u izradu Vaše web stranice, dovoljno je da obavite 2, 3 preporuke i time vratite uloženo.

 

Kako to funkcionira?

Vi nas preporučite, a mi obavimo cijeli posao, nakon čega ostvarujete pravo na novčanu nagradu. Ovo je Win - Win - Win situacija gdje je Genius Host kao izvršitelj radova zadovoljan jer je posao naplaćen, klijent je zadovoljan jer je dobio proizvod i usluge koje je platio, a na kraju ste i Vi zadovoljni jer ste dobili novčanu nagradu na temelju Vaše preporuke. Dakle, ovo nije samo obostrana korist, nego trostruka!

 

Kolika je nagrada?

Nagrada se kreće od 500 do 1000 kuna po preporuci, ovisno o dogovorenom projektu.

 

Da li imam pravo na novčanu nagradu ako nisam investirao u izradu web stranice?

Naravno! Preporučiti nas može svatko, bez obzira da li je koristio usluge Genius Host-a ili ne.

 

Ako nešto želim dobiti, da li nešto moram i uložiti?

Da, ali samo Vaše vrijeme! Ako mislite da je vrijeme besplatno, varate se jer vrijeme je novac, ali samo u drugom obliku. Dakle, ako uložite samo 5 minuta kako biste nas preporučili, to vrijeme će Vam se vratiti u obliku novčane nagrade.

 

Koliko preporuka smijem napraviti?

Neograničeno! Što više to bolje! Ukoliko biste uspjeli ostvariti 3, 4 preporuke mjesečno, imali biste neku prosječnu hrvatsku mjesečnu plaću.

 

Kome preporučiti?

Doslovno svima! Firme, obrti, udruge, restorani, hoteli, turističke agencije, fizičke osobe, sportaši... Mnogi od njih imaju zastarjele web stranice kojima na dnu piše godina izrade, npr. 2008, 2005, 2002 itd. Takvima definitivno možete preporučiti redizajn i unaprijeđenje njihove web stranice koristeći najnovije IT tehnologije.

 

Kako preporučiti?

Ovo pitanje je najbitnije od svih! Prvo trebate biti svjesni da doslovno svako poslovanje, hobi, zabava ili prezentacija nečega može biti predstavljena na internetu, a da bi bila predstavljena na internetu, potrebne su web stranice koje će predstavljati proizvode, usluge ili samo informacije koje će biti korisne za posjetitelje. Mnoge trgovine su iz tog razloga pokrenule online trgovine (web shopove) jer su na taj način posjetitelje njihove web stranice pretvorili u potencijalne kupce. Kako? Vrlo jednostavno! Web trgovina za razliku od klasične trgovine je dostupna radnim i neradnim danima (čak i kada je trgovina zatvorena!), 0-24 sata na dan, 365 dana u godini neprekidno i to u čitavom svijetu jer je internet globalan!

Kada ovo znate, dovoljno je pitati bilo kojeg direktora firme ili vlasnika restorana: "Da li imate web stranicu na kojoj mogu pogledati Vaše proizvode i usluge?" Ako je odgovor negativan, onda znate da im je web stranica neizbježna! Pitanje možete nastaviti ovako: "Znate li da svaka ozbiljna firma već ima svoje web stranice, a zašto ih onda nemate Vi? Znate li da jako kasnite za konkurencijom?". Slična pitanja možete i sami osmisliti, ali bitno je poslodavca (ili onome kome preporučuje) potaći ga na razmišljanje da izrada njegove web stranice nije samo trošak (što oni obično prvo pomisle!), nego je to odlična investicija!

 

Kada ću biti isplaćen?

Genius Host sve svoje poslove dogovara po avansu. Dakle, bit ćete isplaćeni po uplati drugog (preostalog) dijela dogovorenog iznosa, osim u slučaju kada klijent uplati izradu web stranice u cijelosti, onda vas Genius Host isplaćuje odmah po primitku takve uplate.

 

Kako ću biti isplaćen?

Isplata nagrade se vrši na ruke ili na Vaše tekući račun. Dakle, ukoliko imate otvoren tekući račun u bilo kojoj banci, možete nam dostaviti svoje podatke kako bismo Vam isplatili Vašu ostvarenu nagradu.

 

Koja su moja prava i obveze?

Vaše pravo je da budete nagrađeni za svaku uspješnu preporuku, a s druge strane niste obvezani nikakvim ugovorom prema Genius Host-u.

 

Preporučite nas sada!